Fyldte tagrender kan give permanente skader

Det er vigtigt at holde sine tagrender rene og fri for blade og andet nedfald som sidder fast. Ellers kan vand ikke ledes væk fra taget og kan medføre fugt-, frost- og vandskader på huset.

Vi anbefaler at tømme tagrender minimum én gang om året for at undgå varige skader.

Total Polering kan rense dine tagrender og sørge for at du undgår disse skader, tøv ikke med at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud på tømning af dine tagrender.

PROFESSIONEL RENSNING AF TAGRENDER I ODDER, BEDER, MALLING OG OMEGN.

Hos Total Polering tilbyder vi professionel rensning af tagrender i Odder, Beder, Malling og omegn. Vi ved alt om tagrender, og vi kender vigtigheden af, at tage sig af sine tagrender, så man undgår permanente skader, der kan blive meget dyre. Vi anbefaler en tagrensning mindst en gang om året, for at være sikker på, at dit hus ikke kommer i risiko for skader. Bor du i Odder, Beder, Malling eller omegn, så er du velkommen til at kontakte os allerede i dag og få en snak, om hvad vi vi kan gøre for din tagrende og nedløbsrør, og vi kan tilmed give et uforpligtende tilbud, som er skræddersyet til dine behov. 

 

HVORDAN UDFØRER VI  STØVSUGNING AF TAGRENDER OG NEDLØBSRØR? 

Rensning af tagrender kræver det rette udstyr og den rette erfaring, hvis det skal gøres til perfektion. Hos Total Polering, ligger vi inde med alt det materiel, det kræver, at udføre arbejdet. En støvsugning af tagrender kræver en lang støvsuger med teleskopskaft, som suger alle bladene, algerne og slam og lignende ud af tagrenden. Støvsugning af tagrender er billigere, end en tagrenderensning med lift, da støvsugeren er mere praktisk og effektiv, så jobbet er hurtigt klaret. Er en rensning af tagrender og nedløbsrør, noget for dig og dit hus, så kontakt os allerede i dag på e-mail: mail@totalpolering.dk. eller på telefon: 45 24 44 42 44 indenfor vores normale åbningstider, så vender vi tilbage snarest muligt med et godt tilbud. 

 

HVORFOR ER RENSNING AF TAGRENDER NØDVENDIGT?

Din tagrende fyldes hurtigt med alger, blade, slam og andre ting som føres dertil med vinden, og det kan betyde, at tagrenderne fyldes så meget op, at når det regner, så kan vandet ikke løbe ned i nedløbsrøret. Det kan forårsage, at det regnvand, der kommer ned i tagrenden, bliver beskidt, og flyder ud over siderne og ned på grunden omkring ejendommen, i stedet for ned i kloakken via nedløbsrøret. Dette kan være årsag til fugt-, frost- og vandskader på huset, som kan være dyre at komme til livs. Så kom skaderne i forkøbet, med en tagrensning, så din tagrende kan tage imod vind og vejr, uden at være skyld i skader. 

 

HVAD KOSTER TØMNING AF TAGRENDER?

Vores priser på rensning af tagrender og nedløbsrør er gode og konkurrencedygtige, vi går efter altid, at tilbyde en fast lav og attraktiv pris, som er til kundens fordel. Vi prioriterer altid en tilfreds kunde først, og har derfor en pålidelig service med god og åben kommunikation.  Prisen på rensning af tagrender og nedløbsrør afhænger altid af omfanget af opgaven. Vi leverer altid en opgave indenfor den angivne deadline, og sætter en dyd i at udføre den med stor præcision og professionalitet. Bor du i Odder, Malling, Beder eller omegn, så kan vi hjælpe dig med din opgave, uanset omfanget, så kontakt os i dag for en snak om, hvad dine behov og ønsker er, og så finder vi et skræddersyet tilbud til dig, og så kan du overlade arbejdet til os med god smag i munden.

Rain Gutter Cleaning from Leaves and Dirt. Roof Gutter Drainage Cleaning Tips. Clean Your Gutters Before They Clean Out Your Wallet. Guttering Works.

Hvorfor vælge Total Polering:

Professionelt udstyr

Mulighed for faste aftaler

Pålideligt personale som møder til tiden og leverer varen

Konkurrencedygtige priser

Passioneret personale