pexels-arnie-chou-1089280

Algebehandling af tag og terrasse

Algebehandling af dit tag eller indkørsel gør det nemt at hurtigt at slappe af med grimme grønne alger. En årlig behandling vil forlænge levetiden af dit tag og sørge for at din indkørsel altid fremstår skarp. Med vores mange års erfaring kan vi nemt beskue dine behov og komme med et tilbud på en pris for at behandle dine områder med behov for det.

barb-mcmahon-WFgOQla6jfQ-unsplash

Vi ønsker at levere en god service til dig:

Sans for kvalitet

Professionel tilgang til arbejdet

Behandling af alger på tag

Behandling  af alger i indkørsel

Udstyret iorden

Passionerede medarbejdere som ønsker at levere en god service

Øje for kvalitet

Efter mange års erfaring i behandling af alger, kender vi efterhånden til hvilke produkter og metoder der virker bedst til enhver situation. Så vi vil klart kunne rådgive dig til at få mest muligt ud af din algebehandling.

Miljøbevidsthed i valg af produkter

Når vi køber produkter til behandling af dine alger er vi meget opmærksomme på hvilke produkter der forurener, og vælger derfor de mest effektive men holder samtidigt øje med hvilke kemikalier der befinder sig i produkterne.

Overholder altid aftaler

Vi kommer til aftalte tider og overholder de aftaler vi  laver med kunden. Derfor har vi en meget høj kundetilfredshed, og mange af vores kunder kommer igen og bestiller algerens 1-2 år efter.

Professionelt udstyr

Vi bruger det bedste udstyr på markedet og det gør at vi kan levere resultater som du bliver glad og tilfreds med. Vores udstyr er hurtigt, effektivt og gør arbejdet grundigt og godt.

Få dine fliser og dit tag som nyt igen 

Alger på taget eller på fliserne, kan være frustrerende og svære at komme af med. Vi tilbyder algebehandling, som vil få dine fliser eller dit tag til at se ud som nyt igen, uden at du behøver at løfte en finger. Overlad det krævende algearbejde til os, for hos Total-polering sætter vi pris på glade og tilfredse kunder, og vi gør det med et smil. Algebehandling er en effektiv måde, at give din indkørsel, forhave, tag eller lign. Et helt nyt og friskt udseende. Vi har mange års erfaring som gør os kompetente og konkurrencedygtige til opgaven. Hvis dit tag eller dine fliser trænger til en algebehandling, så kontakt os allerede i dag til en uforpligtende samtale om, hvad vi kan gøre for dig. Vi kan kontaktes på telefon: 24 44 42 44 indenfor vores normale åbningstider, eller på e-mail: mail@totalpolering.dk hvor vi vender tilbage snarest muligt med et skræddersyet tilbud til dig. 

 

Hvordan fungerer algebehandling?

En professionel algebehandling dræber algerne, som har sat sig på dit tag eller dine fliser. Vi sprøjter med et miljøgodkendt algemiddel, som vi fordeler over hele den algebefængte overflade. Vi anvender en lang lanse til at sprøjte taget eller fliserne. Taget kan behandles mens vi står på jorden, så vi behøver oftest ikke at bruge stige eller lift, eller komme ind i huset. Effekten af algebehandlingen tager kraft med det samme, men det fulde resultat kan være længere på vej, da de døde alger skal føres væk af vind og regn med tiden. En algebehandling kan godt betale sig, da det ikke blot giver dit hus et nyt og flot udseende, men også kan være med til at stige husets værdi ved evt. salg. 

 

Hvad koster algebehandling?

Vores priser på algebehandling af tage og fliser er gode og konkurrencedygtige, og vi går efter altid, at tilbyde en fast lav og attraktiv pris, som er til kundens fordel. Vi prioriterer altid en tilfreds kunde først, og har derfor en pålidelig service med god og åben kommunikation. Prisen på algebehandling af tage eller fliser afhænger altid af omfanget af opgaven. Vi leverer altid en opgave indenfor den angivne deadline, og sætter en dyd i at udføre den med stor præcision og professionalitet. Bor du i Odder, Malling, Beder eller omegn, så kan vi hjælpe dig med din opgave, uanset omfanget, så kontakt os i dag for en snak om, hvad dine behov og ønsker er, og så finder vi et skræddersyet tilbud til dig, og så kan du overlade arbejdet til os med god smag i munden.