Facaderens i Malling, Aarhus, Beder og nærliggende byer i midtjylland.

Der er mange grunde til at benytte sig af facaderens. Det kan være en væg som har fået afskalninger eller alger som har sat sig på facaden af en bygning.

Facaderens af enhver overflade.

Trænger dine overfalder til grundig afrensning, men du har måske ikke selv det professionnelle udstyr eller færdighederne til at gøre det på egen hånd? Så kan professionel facaderens være den rigtige løsning for dig, det forlænger levetiden på din ejendom, gør den pænere og forhindrer skader. Facaderens er en tillidssag og vi ønsker vores kunder de bedste resultater.

 

Hvordan laver man facaderens og hvorfor?

Når du først kontakter os for at få facaderens vil vi starte med at undersøge den facade som du skal have renset – det gør vi da facadens overfladetype har betydning for hvordan vi løser opgaven. Vi vil ofte starte med et “referencefelt” hvor vi starter med at rengøre et lille felt for at se hvor rent facaden kan blive. Når vi har bedømt det endelig resultatet ved du præcist hvordan din facade kommer til at se ud efter vores arbejde

 

Hvad skal jeg vide om rens af facader?

Det er meget vigtigt at vide at der findes mange forskellige overflader som vi måler ud fra deres hårdhed, materiale, beklædning og modtagelighed overfor alger. Vi følger som udgangspunkt producentens vedligeholdsvejledning for at rengøre overfladen, da de selv kender deres materiale bedre end nogen andre.

Hvad gør Total polering helt præcist?

Vi har special-maskiner som har et meget højt tryk og samtidigt varmer vandet op, dog vil vi i nogle tilfælde også benytte os af koldt vand. I mange tilfælde imprægnerer vi eller giver facaden en anden beklædning hvis vi har været nødt til at rense det meget. Vi sørger altså kort sagt for at få fjernet snavs, alger og andet skidt så dine facader ser ud som nye igen.

1-2

Vi tilbyder facaderens med følgende metoder:

Sandsvirpning

Højtryksspuling

Kemi- / Graffiti-afrensning

Facadeimprægnering